mogyorosiszilard Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Pret: 2350 RON Localitate: Târgu Mureș Contact: 0743878624 Link producator: http://www.musiciansfriend.com/guitars/prs-se-25th-anniversary-custom-24-electric-guitar Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara este în stare foarte bună, având mici urme de uzură. Singurul motiv pentru care o vând, e că aș vrea să trec la Fender, care e o întrebare de gust presonal. Chitara am cumpărat-o cu doi ani în urmă, second hand, și atunci a fost avut grijă de ea. Chitara are 7 ani în total! Are doi humbuckere, fără coil split, cu o tonalitate caldă și de calitate bună. Am înlocuit cheițele de acordaj cu Schaller Locking și am înlocuit și nut-ul cu un Graph Tech, astfel menținând un acordaj mai stabil chitara și îmbunătățind și sunetul chitării. În aceste doi ani, am cântat mult pe această chitară, deci este în formă și este reglată (după pretențiile mele). Are un neck foarte comfortabil, și chitara sună bine în foarte multe stiluri. Aceste doze nu sunt high output, astfel chitara poate reda caracteristicile lui și prin clean. Prețul chitării: 2350 de lei sau fără cheițe locking: 2200 de lei, negociabil. Chitara poate fi încercat la mine, în Târgu Mureș, sau și la Cluj Napoca. Informații sau cei interesați de chitară mă pot suna pe numărul: 0743878624 sau pot fi contactat și în mesaj privat. 1
mogyorosiszilard Posted September 29, 2017 Author Posted September 29, 2017 UP. 2100 lei chitara!Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
mogyorosiszilard Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 2000 lei! Chitara e foarte buna si poate fi cantat cu ea foarte multe lucruri interesante.
mogyorosiszilard Posted May 13, 2018 Author Posted May 13, 2018 (edited) On 8/14/2017 at 14:06, mogyorosiszilard said: 1900 lei!! Edited May 13, 2018 by mogyorosiszilard
mogyorosiszilard Posted June 21, 2018 Author Posted June 21, 2018 1800 lei! Asta e chiar ultimul pret!! Chitara e chiar un instrument foarte bun, mai ales pentru acest pret..
Recommended Posts