Killahead Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Primul articol cu si despre Screaming Heads in presa scrisa dupa o pauza destul de lunga... Sa speram ca de acum tot asa o s-o ducem! Un articol despre noi, despre trecutul, prezentul si viitorul trupei. Multe multumiri domnului Nelu Brandusan si lui Paul "Slayer" Grigoriu de la Promusic Prod. si Maximum Rock Screaming_Heads___Maximum_Rock__nr.25_2007_.pdf
Guest Koma Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 foarte frumos. succes la cat mai mult articole de azi inainte go, SH! go, SH!
Guest Chiperion Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Mult respect pentru protagonistii documentului si activitatea d-lor. Alaturi de go, SH! adaug si go, RS!
Killahead Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Va multumim, o sa "go" si o sa strigam cat o sa putem! Edit: OMG, "Posts: 666" Cyfer, a venit si ziua postului cu numarul 666!!!
Killahead Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Da, inainte de IPR, dar asta e un lucru stiut (mai ales de partile implicate) si nu o noutate. Am fost primii in foarte multe lucruri. Nu ne-am intors in tara, suntem tot raspanditi. Asta insa nu ne impiedica sa fim activi si sa lucram la album. E clar ca nu s-a schimbat tot, dar e mult mai usor sa faci muzica si e mult mai usor sa arati ce poti in concerte. (Postul nr. 667. Acum locuiesc peste drum de Satan!)
Killahead Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Nu e vorba de iluzii, e ceea ce simtim ca trebuie sa facem. Suntem datori celor care inca ne asculta piesele dupa atatia ani, cat si celor care ne-au descoperit mai recent. PS: Ma indepartez zici? La postul asta cu nr. 668 locuiesc chiar LANGA el...
cyfer Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Edit: OMG, "Posts: 666"Cyfer, a venit si ziua postului cu numarul 666!!! Aleeeeeluia!!!!
Guest arosulescu Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 daa.. am revista si v-am vazut ... si eu am gandit tot in sensul unei " coincidente" aparitia cursului meu , interviul cu seven si cel cu screaming heads si inca pe aceeasi pagina ( mai putin interviul cu seven)
Recommended Posts