Stratfan Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Intentionez sa folosesc alt preamp impreuna cu acest amp. Fx loop n-are, dar am o vaga impresie ca preset-ul ' black panel ' este o dezactivare a preamp-ului. Rog posesorii de roland cube / x-cube sa m-ajute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Impaler Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Salut! Am studiat si eu pe net Cubul asta mic,pt ca vreau sa imi iau,si am tot asa un proc. in plus. Nu cred ca black panel'ul are vreo legatura cu bypass de preamp. Roland recomanda presetul JC Clean sa fie folosit cu pedale. Totusi,fiind el insusi modelling amp ma indoiesc ca va suna grozav cu un procesor extern. Daca ai sansa sa testezi,sau a testat cineva,asteptam o parere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Am avut eu microcube si pot sa zis ca suna EXCELENT. Cred ca l-am imprumutat de la jumatate din chitaristii din CTA, lol, eu eram cunoscut drept "ala cu cubu" :-)) Anyway, am incercat sa folosesc pedale cu el, iar nici una din setari nu suna excelent, pentru ca are amp modelling inclus si... face sune fuzzy orice bagi in el. Dar chitara bagata in el suna grozav, si pe urma daca scoti din el si bagi in alt amp, sunt ff mrf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts