• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Sign in to follow this  
Followers 0
grind25

vând
Squier Strat customizată

4 posts in this topic

Pret: 550
Localitate: Iasi
Contact: telefon/PM
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Chitara e în stare foarte bună, nu are probleme de sunet. Modelul este affinity, și are câteva ciupituri mici pe spate care au fost acoperite.
Dozele sunt de pe un washburn din 1995 (http://www.washburn.com/community/pdf/archives/1995.pdf a treia chitară de la Mercury Series, mai exact washburn MG-401 Deluxe). Pot oferi sample-uri de sunet pe privat. Se vinde împreună cu husă, tremolo și pickholder. 
Contact: mesaj privat sau telefonic (0746 482 129)

DSC03065.JPG

DSC03066.JPG

DSC03067.JPG

DSC03068.JPG

WP_20161218_13_21_01_Pro.jpg

WP_20161218_13_21_11_Pro.jpg

WP_20161218_13_21_23_Pro.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.