Aurelian25 Posted April 15, 2017 Posted April 15, 2017 Pret: 600 RON Localitate: Câmpia Turzii Contact: PM Link producator: https://www.zoom.co.jp/products/guitar/g3-guitar-effects-amp-simulator-pedal Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Vând procesor de chitară ZOOM G3 cumpărat în data de 03.02.2017. Produsul se vinde în cutia originală, cu toate accesoriile, factura și certificatul de garanție - 24 de luni. Procesorul sună foarte bine, putând fi folosit și ca interfață USB (pachetul conține softul Cubase LE8). Am făcut înregistrări cu alte programe: Reaper, Amplitube, Guitar Rig. Partea bună este că, spre exemplu, la înregistrarea pe Guitar Rig se pot atașa și alte efecte în plus față de cele 6 pe care le suportă procesorul într-un singur patch. Doresc să-mi iau un alt procesor, BOSS GT-001, motiv pentru care accept un schimb în condițiile în care deține cineva acest procesor și este dispus pentru schimb, cu diferența de bani din partea mea.
Adian Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Buna , ma intereseaza procesorul , doar ca pretul e la fel ca in magazin ( 619 pe soundcreation) .Daca mai faci o reducere discutam.
Aurelian25 Posted April 18, 2017 Author Posted April 18, 2017 Oare între 600 și 619 se poate pune un semn de egalitate ? Se retrage de la vânzare.
Recommended Posts