dorinsandici Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Pret: 450 RON Localitate: Arad Contact: 0721892795 Link producator: https://www.thomann.de/ro/harley_benton_mb222t.htm Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Vand chitara bass Harley Benton JB-20SB cumparat in noiembrie de la Thomann.Bass-ul arata ca nou si suna impecabil fara urme de uzura lovituri sau zgarieturi.Se vinde pe motiv de upgrade la 5 corzi sau Schimb cu modelul HB MM-85A SB plus diferenta (daca are cineva).E-mail dorinsandici@yahoo.com tel 0721.892795 0770.607063
Gungnir Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Pret: 450 RON Localitate: Arad Contact: 0721892795 Link producator: https://www.thomann.de/ro/harley_benton_mb222t.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand chitara bass Harley Benton JB-20SB cumparat in noiembrie de la Thomann.Bass-ul arata ca nou si suna impecabil fara urme de uzura lovituri sau zgarieturi.Se vinde pe motiv de upgrade la 5 corzi sau Schimb cu modelul HB MM-85A SB plus diferenta (daca are cineva).E-mail dorinsandici@yahoo.com tel 0721.892795 0770.607063 Vezi ca il vinzi mai scump ca in magazin Si daca justificarea pretului e transportul care e 20 de euro, iti zic de pe acum ca exista firme care aduc pe un comision de nimic de la thomann cu transport gratis si ca transportul bassului in tara oricum o sa fie cel putin patruj de lei. Spor la vanzare.
dorinsandici Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 Multumesc pt. precizare.Stiam si eu ceea ce ai vrut sa-mi spui.Nu vreau sa intru in polemici.Cine vrea sa cumpere de obicei mai negociaza la pret.Nu e cine stie ce valoare, il pot pastra ca si piese de schimb nu e nici o problema ! Luat pe parti componente cred ca valoreaza mai mult. 1
Recommended Posts