Guest Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 (edited) Salut. Să vă spun cum a fost. M-am apucat de chitară ca să cânt rock. Am cântat în câteva trupe și... m-am simțit bine. Apoi i-am descoperit pe Stevie Ray Vaughan, Bonamassa, Garry Moore și Albert King. I-am auzit și de Black Keys, Blackwater Fever și The Fumes, Michael Katon și Kenny Wayne Shepherd. Mi-am dat seama cât de varză sunt și ce însemană un Blues/Rock adevărat. Știu să fac un solo la tempo moderat și să mă distrez la un jam session. Îmi doresc să ne simțim bine și să ne distrăm. Mi-ar plăcea tare mult să cânt piese compuse de noi, nu cover-uri. Sau, fie, piese cunoscute, dar în interpretare proprie (adică un fel de cover-uri, dar care nu sunt 100% egale cu originalul) Dacă aveți chef să vă distrați împreună cu mine, dați un semn. Mersi. P.S. Sunt din Cluj-Napoca. Am un Fender Roadhouse Deluxe Start și un Boss ME-25. Mai am și alte instrumente, dar nu sunt importante în acest context Edited January 23, 2017 by Guest
mircearadu Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 salut, cant la tobe nivel hobby,interesat de un jam. Mircea 0740173282 1
Virgil Marginean Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 SalutCaut un chitarist pentru piese proprii si cover- uri rock si blues anii 70 -80 Sunt din Cluj, am tobosar, basist; ca si instrumente.. de toate Dacã mai esti interesat suna la 0728150528 Sent from my HTC One ME dual sim using Tapatalk
CosminBarbieru Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Salut . Sunt solist ! Daca vreti sa va ajut si eu cu vocea mea , lasati-mi un mesaj . Mi-ar face placere sa particip la asa ceva ^^
Recommended Posts