Guest Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Am nevoie de un program care sa imi faca direc midiurile mp3. Daca stie cineva il rog mult sa imi spuna si mie. Am nevoie de asa ceva pentru un negativ midi pe care vreau sa cant. Programul folosi de mine(guitar pro tracks) nu suporta midiurile. Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai_N_ Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Am avut acum vreun an ceva de genul care convertea da nu avea cine stie ce rezultate geniale...parca era freeware pe softpedia. Se numea Midi-to-Mp3 din cate tin minte...daca il gasesc prin hard il postez. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Am nevoie de un program care sa imi faca direc midiurile mp3. Daca stie cineva il rog mult sa imi spuna si mie.Am nevoie de asa ceva pentru un negativ midi pe care vreau sa cant. Programul folosi de mine(guitar pro tracks) nu suporta midiurile. Multumesc anticipat use google(?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Zau asa, da-o-ncolo da treaba, ca-i plin entrenetu' de d-astea... link alt link si mai link Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=5741 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 si Guitar Pro-u stie sa iti exporte wav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelierul Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 STEINBERG CUBASE SX 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 am mai zis de bandstand sau in cubase iei midiurile si il faci sa sune cum vrei tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts