Geo91 Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Cautam colegi, la bas si tobe, pentru a reface un proiect ce a luat o pauza de 2 ani. Mai jos am lasat un link catre o emisiune la care am fost prin 2014. Ne auzim aici sau pe facebook: https://www.facebook.com/sohan.george.7
Miro Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 salut piesele sunt compozitii proprii pt.ce repetati......pt. ce cantari....unde sunt basist disponibil asta e genul pe care-l abordati merci Salut Mihai! Piesele sunt compozitii proprii. Repetam pentru a le putea canta, in diverse cluburi/ festivaluri din Bucuresti si din imprejurimi. Mie imi place foarte mult stilul tau funk/jazz! Numai bine!!
lorin72 Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Salut, eu sunt Florin si sunt pasionat de tobe. Nu am mai activat pana acum in alte trupe, doar studiu in particular, in limita timpului. Dar vreau sa ies din starea asta, hotarat sa lucrez mai mult, mai concret, alaturi de o trupa. Am ascultat piese de pe youtube, imi place genul vostru si ma cred capabil pentru a ajunge la nivelul auzit, si chiar de alte progrese pe care simt sa le fac prin munca si daruire. Daca v-am atras atentia, sunt bucuros sa ne reauzim. Florin (40 ani).
Isabela Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Salut ! Sunt Keyboardist. Cant principal la clape, secundar voce si chitara. Email contact: isabela.projects@gmail.com Sa auzim de bine! : ) Isabela.
Recommended Posts