Paul Fagadar Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Pret: 850 RON Localitate: Cluj Contact: P.M. Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Squier Telecaster Affinity in stare foarte buna, este facut usor Road Worn, tastele nu au pic de uzura, nut-ul l-am schimbat cu unul de os mult mai bun, dozele originale le-am inlocuit cu doze de Fender Telecaster '52 Reissue care nu cred ca au nevoie de prezentare, potentiometrele si switch-ul sunt YKF de foarte buna calitate, de altfel am inlocuit cheitele originale cu unele Fender (225 lei noi) mult mai calitative. Intreaga chitara a fost ecranata foarte bine astfel zgomotul de fon specific dozelor simple a fost inlaturat considerabil, de asemenea am inlocuit placuta jack-ului cu una de metal si pinii de strap. Nu sunt interesat de schimburi , vand chitara pentru ca am nevoie de bani. Pret: 850 lei , consider un pret corect avand in vedere modificarile aduse. Contact: P.M. 5
Paul Fagadar Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 nu mai este de actualitate, multumesc
Recommended Posts