Enigma Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Repetam linistit si cand am dat jos chitara am observat crapatura aia. Nu sunt in stare sa determin daca e doar de aspect sau ceva mai rau, asa ca va cer opinia. Multumesc anticipat.
baltazar181 Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Nu cred ca ar trebui sa-ti fati griji. Dar pentru siguranta ta arata-l la cineva care se pricepe. Asa dupa poza nu pare grav
guitarhead Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Pfoaauuuu, clar, e buna de pus pe foc ..Just kiddin'! .. Dupa cum arata, este doar in finish .. dar da, arat-o cuiva care se pricepe . p.s.: ce corzi folosesti?
Enigma Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 Pfoaauuuu, clar, e buna de pus pe foc ..Just kiddin'! .. Dupa cum arata, este doar in finish .. dar da, arat-o cuiva care se pricepe . p.s.: ce corzi folosesti? Elixir 09-46
dani_rosu5 Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 si ala care se pricepe tot la fel o sa iti zica - nu are raze x ; pana nu se rupe cum trebuie - nu are ce sa ii faca; doar daca nu il rupe el,ca sa il poate lipi dupaia probabil e doar in finish,e o chestie uzuala la cele cu gatul incleiat - lemnul si lipitura este relativ elastica ,pe cand vopseaua,nu e asa elastica - de aici aparand crapatura 1
Recommended Posts