sweetheartofarose Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: sebastian.l.radu@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Buna colegi, Am cantat cu acest procesor jumatate de an in live, repetiii si studio. Dupa cativa ani de carat amplificator ,cabinet si pedalboard am decis sa-mi iau un procesor. Am fost foarte multumit pt ca este compact , versatil , suna bine si este foarte usor de carat. Il vand pentru ca am retrecut pe Mesa si pedale. Pretul este fix si este cel mai ieftin posibil ! Accept schimburi doar cu chitare, difuzoare si cabinete ! Rock On! Lucian pot face poze mai clare.Produsul nu are cutia originala ci doar alimentatorul original !
99benjamin Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 (edited) pretul este fix...0 lei? Edited January 9, 2017 by 99benjamin
sweetheartofarose Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 1000 pret fix! schimb si cu pedal seletor
99benjamin Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 ok, multam! am un prieten care e interesat. nu ar strica niste poze reale
sweetheartofarose Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 Voi posta pe facebook poze si voi trimite linkul.Imi este mai usor asa de pe mobil!
sweetheartofarose Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 Va rog sa mi scrie-ti pe PM. Asa ma notifica si pe mine.
Recommended Posts