pasha Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Salutare! Bat toba de peste un an, nivel intermediar. Imi lipseste experienta de a canta cu alti oameni. As bate _aproape_ orice. PM sau SMS/whatsapp pe 0746253915
Silver_Serpent27 Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Salut Suntem o trupa din Bucuresti. Numele nostru este Attic Disorder si genul abordat este gothic metal cu influente de alternative si progressive. Daca esti interesat, poti arunca un ochi pe pagina noastra de facebook
Silver_Serpent27 Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Mai esti interesat de proiectul nostru?
ThrashDeath Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 No disrespect dar ai spus ca bati de un an si esti la nivel intermediar ? Permite-mi sa fiu sceptic, dureaza ceva timp.
pasha Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 in regula, poti fi sceptic asta nu anuleaza posibilitatea ca cineva sa bata ok dupa un an de studiu
ThrashDeath Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 (edited) in regula, poti fi sceptic asta nu anuleaza posibilitatea ca cineva sa bata ok dupa un an de studiu poate ne poti lamuri cu un demo cu tine Edited February 14, 2017 by ThrashDeath
pasha Posted February 14, 2017 Author Posted February 14, 2017 ma bucura interestul tau pentru aptitudinile mele de tobar eu insa nu sunt la fel de interesat in a mi le demonstra mai mult, definirea nivelului intermediar la tobe este subiectiva. pot sa bat un spectru larg de genuri (intrucat am exersat in directia aia), insa daca imi ceri sa bat thrash / power metal cu siguranta ca nu voi reusi pentru ca nu am exersat cu 2 pedale sau la nivelul necesar de viteza discutia este oarecum relativa si borderline cinica
ThrashDeath Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) cinic mi se pare postul tau cand spui despre tine ca esti la un nivel la care clar nu esti, nu o sa stau sa iti explic de ce nu ai cum sa fi la nivel intermediar, dar cred ca poti sa intrebi pe oricine care se ocupa de treaba asta de peste 10 ani ca lucrurile nu stau chiar asa, una e ce ceea ce crezi tu despre tine si alta este realitatea, in primul rand ca sa te poti pune la nivel intermediar tre sa fi avut cateva concerte sa te fi comparat cu alti tobosari sa vezi cum te clasezi relativ la restu, daca ai fi facut asta cu siguranta ai fi descoperit ca esti incepator, nu am chef de scandal si nici de a fi pasiv agresiv ca tine in raspunsuri, eu am vrut sa iti dau un sfat in a expune datele problemei corect, tu faci cum crezi tu, dar adevarul tot asta ramane. edit: Si daca nu esti interesat in a le demonstra ce ne face pe noi sa credem ca tu chiar esti la nivel intermediar, trebuie sa te credem pe cuvant? Daca tu nu vrei sa te deranjezi 5 minute sa canti ceva, cel mai probabil nu iti doresti chestia asta, din moment ce nu arati nici un interes. Edited February 20, 2017 by ThrashDeath
KataRyo Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Salut! Anuntul este inca valabil? Sent from my SM-G920F using Tapatalk
pasha Posted April 20, 2017 Author Posted April 20, 2017 Oarecum. Depinde ce vrei sa canti. Suna-ma sau da-mi un SMS/whatsapp.
Recommended Posts