TheStrat Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 (edited) Pret: 1000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722390183 Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Cine stie despre acest nene Jim Wagner care face doze in State stie si ca dozele lui sunt apreciate ca Holly Grail-ul humbuckerelor mai ales printre cei care prefera Gibson LP si SG Acest set este American Steele: http://www.jimwagnerpickups.com/american_steele.html Le-am cumparat chiar eu din State acum cativa ani pentru o chitara pe care am vandut-o ulterior dar fara acest set pe ea - le-am pastrat pt mine, nu m-a lasat inima sa le las acolo Suna de incremenesti, imi plac f mult si nu le-as da mai ales pentru ca stiu ca voi cumpara la un moment dat un SG dar nu chiar in viitorul apropiat Le dau cu durere in suflet sa mai eliberez niste cash. Cum se poate vedea pe site-ul producatorului, acest set costa 1420 lei + transport din State. Nu accept schimburi, deloc, va rog nu ma cautati pentru propuneri de schimburi! Edited December 3, 2016 by TheStrat 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheStrat Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 Am uitat sa mentionez, Cand am comandat dozele am optat pentru optiunea split coils, deci cine doreste aceasta optiune, o poate avea cu aceste doze. Cum se poate vedea si in poza, ficare doza are 4 cabluri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheStrat Posted December 23, 2016 Author Share Posted December 23, 2016 Hai cu cadourile de Crăciun! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheStrat Posted December 31, 2016 Author Share Posted December 31, 2016 S-au vandut ca painea calda Mersi RGC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts