Cursedone Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Pot sa va zic cum se termina filmul de pe acuma: ajung foarte aproape sa descopere "ceva", dar dovezile sunt neconcludente. si eu cred la fel, dar ca o sa zica ca "inca se asteapta rezultatele de la institutul x de genetica"
Guest radioman Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Dovezile sunt in acelasi loc cu armele chimice ale lui raposatu' Saddam Hussein.
Guest Breezer Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Singura problema a unora e ca nu pot sa accepte ca nu exista raspunsuri pt toate intrebarile. Pana nu o sa-I gasesca mormantul si Sfantului Duh,tot n-or sa fie fericiti! Atata timp cat exista multi prosti si inca de doua ori mai multi curiosi, toate tampeniile astea vor continua sa aiba succes.
Guest domnul Rig Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Singura problema a unora e ca nu pot sa accepte ca nu exista raspunsuri pt toate intrebarile. Pana nu o sa-I gasesca mormantul si Sfantului Duh,tot n-or sa fie fericiti!Atata timp cat exista multi prosti si inca de doua ori mai multi curiosi, toate tampeniile astea vor continua sa aiba succes. Neah, tampeniile astea o sa aiba succes pana cand declara Papa "Da, toata chestia cu Iisus si Dumnezeu e vrajeala. 2000 de ani de vrajeala. Sorry, guys."
Guest radioman Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Documentarul a fost duminica seara pe Discovery-ul american. Reactii negative de la privitori in mare masura... Sper sa il vad si eu zilele astea, va tin la curent, daca merita...
cearny Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Situatia e un pic nostima, deoarece Cameron a fost implicat si in documentarul acesta.
Guest radioman Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Documentarul trebuie vazut totusi, eu il recomand. Nu ma pronunt asupra veridicitatii, dar sunt niste chestii interesante acolo, de cultura generala sa zicem. Pentru cei care dau din start cu bolovanul, numai de bine...
Recommended Posts