Doctor X Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Salutare! Fac un apel la cei priceputi. Am un Small Clone pe care as vrea sa-l vand, insa are o problema, cel mai probabil cu switch-ul on/off, care functioneaza cand vrea el. Led-ul de aprinde, dar cam in jumatate din cazuri switch-ul ori nu comuta, ori fasaie cand o face. Banuiesc ca trebuie sa il schimb, insa nu ma pricep si n-as vrea sa vand pedala defecta. Ma ajuta careva? Multam!
Doctor X Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 Multam, Razvan! Stabilim detaliile pe PM sau telefon. Vad ca tot Banatu-i fruncea.
Doctor X Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 Totusi, sunt un pic dezamagit: ma asteptam macar la un reply din partea mesterilor din Bucuresti.
Razvan S. Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Yeah, well pedala e solved. Cand revin in tara urmeaza sa i-o trimit inapoi
Doctor X Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 Moaaa, ce de fire! Sa-mi dai permisiunea sa folosesc poza asta cand scot pedala la vanzare. Multam frumos!
Razvan S. Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Moaaa, ce de fire! Sa-mi dai permisiunea sa folosesc poza asta cand scot pedala la vanzare. Multam frumos! Da clar!
Recommended Posts