Sodom Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 pt chitara a doua intr-o trupa .. ritmica ... ce e indicat mai mult sa inveti, exersezi ? ma puteti sfatui cate ceva ? ce sa repet ..
Guest Baumwolle Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Invata acorduri in cat mai multe pozitii pe grif.
Eldrian Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Invata power chords, acorduri cu baree, si da solouri in acelasi timp cu chitaristul, dar cu o cvinta/septima mai sus/jos ... suna foarte bine dupa parerea mea ... sau la solouri tine un soi de fundal cu wah-wah ... Dar nu ne-ai zis ce gen de muzica practici ... ca sa putem sa te ajutam mai bine
cristi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 da-mi un pm cu id de mess si iti dau un material misto
Guest Ismael Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 E important sa inveti acordurile, sa exersezi strumming. Repeta cu metronomul, trebuie sa ai o metrica buna. Studiaza Steve Trovato - Essential Rhythm Guitar si Rhythm Guitar - Complete Guide - Musicians Institute .
Sodom Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 multzam dar nu am metronom sunt afon nush despre ce e vorba help me
Sodom Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 cartile alea nush pe unde sa gasesc pdf
Eldrian Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 heavy ,death clar, power chords si /sau triolete rapide
Recommended Posts