deanwaffen44 Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Pret: 1280 RON total Localitate: Arad Contact: 0731 534 228 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand urmatoarele pedale: Boss Me-25 stare perfecta de functionare, folosit doar acasa. Se trimite in cutia originala impreuna cu manualul de folosire. Pret: 450 RON (pret magain: 787 RON de la sound creation TM) Boss Ns-2 noise supressor, nou nout! Pret: 320 RON (pret magain: 377 lei, guitar shop cluj) MXR Super Comp (compresor) la fel ca si Ns-2ul, bibelou! Pret: 310 RON (pret magazin; 363 RON, guitar shop cluj) Boss Ds1 Distorsion nou nout, vine in cutia originala, conditie perfecta! Pret 200 RON (pret magazin: 247 RON guitar shop) pentru Ns-2 si MXR inca am garantie si cutiile originale, insa acestea sunt la Cluj, pentru ca le-am cumparat de la guitar shop cand inca aveam cursuri, si au ramas acolo la apartament. Acasa le-am adus cu grija, puse pe pedalboard, in case. imi cer scuze pentru calitatea pozelor, nu imi merge camera de la telefon, doar cea frontala si m-am descurcat cum am putut...yay me! ) puteti suna oricand pentru informati, asta sau PM. O zi buna !
Recommended Posts