cereal Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Pret: 1500 TOT Localitate: Bucuresti Contact: 0722565191 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi Chitara electrica Stagg - 350 RON Chitara electro-acustica roundback Clarity - 450 RON Microfon Sennheiser E845 - 300 RON (Thomann 469) Microfon ElectroVoice Cobalt CO9 - 150 RON Amplificator de casti Behringer -70 RON 10 patch cables - 100 RON 2 nuci microfon Sennheiser si Shure - 40 RON 4 cabluri Jack- XLR tata 5m, 5m, 3m, 3m - 80 RON 12 adaptoare jack-Xlr, xlr- jack si mama si tata nu am timp sa vad cate ce - 80 RON toate (doar toate) husa chitara hand-made vintage - 40 RON Rucasac laptop DELL nefolosit, primit cadou de Craciun - 80 RON 2 shakere LP percutions - 50 RON Preamp microfon Behringer - 50 RON (nu am alimentator) Tuner BOSS - 50 RON Doza Stratocaster Tex-Mex middle - 80 RON Doza Stratocaster Bridge Humbucker Kent Armstrong in forma de single-coil - 100 RON UPS luat de la Emag, folosit 4 zile cat am avut o pana de curent pentru laptop - 100 RON Toate sunt in mare parte la 50% din pretul lor initial, asadar 2150 RON. Pentru cine ia tot pachetul 1500! (Poate fi o ocazie buna pentru cine are rabdare sa vanda pe bucati) Accept schimburi cu: Amplificatoare pe lampi, telecaster, reflectoare DMX, schela de lumini, laptop cu diferente + -. Pot acoperi si o diferenta mai amre de bani pentru ceea ce am cerut, daca ce vinzi tu valoreaza 3000 + RON. Nu le vand din nevoie de bani, ci regula celor 6 luni (Ce nu folosesc 6 luni dispare)
Recommended Posts