balaur Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Pret: 600 RON Localitate: Ramnicu Valcea Contact: megabalaur@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Chitara IBANEZ GIO N427 Stare foarte buna estetic, cu un sunet cald si curat, foarte comoda cu corzi aproape de griff.Chitara a fost tinuta numai in casa unde sta nemiscata de ceva vreme. Echipata cu Corzi D'Adario noi si cablu, cauta urgent un instrumentist pentru a fii cantata.
taxon Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Pai, la baniii astia, cred ca si pustiului meu i-ar sta bine cu chitara asta, ca prima electrica in viata lui. Dar pina acolo, zi-mi dinainte care este the dark side of the moon ...
balaur Posted June 29, 2016 Author Posted June 29, 2016 "The dark side of the moon" este ca am nevoie urgenta de bani pentru a achizitiona o alta chitara mult mai scumpa (o ocazie ce nu asteapta), de aceea vreau sa o vand rapid. Daca verifici mai am si alte anunturi unde am scazut pretul in "blana" ,din pacate cred ca nu se mai canta in Romania,... doar se asculta...
balaur Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 Chiar la iasi cam greu sa ajung dar daca esti interesat ti-o pun la curier si- l platesc eu.
Recommended Posts