www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

balaur

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by balaur

  1. Pret promotional de toamna! 1100 lei!
  2. De vinzare procesorul de chitara din titlu, stare absolut perfecta , practic nefolosit (nu a iesit din casa), ce si cum poate sa faca sunt o multime de tutoriale pe youtube, (nou 1000 ron). Vine cu program de inregistrat, Cubase LE5 (cu licenta), pentru pc.Motivul vinzarii : sta degeaba.
  3. Cub Peavey 160W, made in USA.Este bun de concerte mari si mici, sala de repetitie fiind dotat cu role pentru transport, sunet tare si clar, se poate folosi atat la bass cat si la chitara (https://www.youtube.com/watch?v=YfUS7iQBAvE ).Are: EQ, PUNCH, BRIGHT, CONTOUR, HIGH AND LOW EQ, ADJUSTABLE CROSSOVER.
  4. Pret: 300 RON Localitate: Ramnicu Valcea Contact: megabalaur@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificator chitara Laney Hard Core Max - 30W Suna tare si clar, (difuzor Invader de 10") cei 30W facand fata cu succes atat acasa,cat si pe scena ,are clean si drive, equalizer in trei benzi: bas,medii,inalte, reverb, intrare foot switch, casti si CD, iesire boxa auxiliara. Made in UK.
  5. Pret: 350 RON Localitate: Ramnicu Valcea Contact: megabalaur@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Procesor chitara Digitech GNX1 Stare buna atat estetic cat si tehnic tonuri pe toate gusturile de la metal la blues sau acustic,Poti canta cu ritmuri de tobe si poti inregistra si reda 20 secunde. Vine insotit de husa si alimentator. Demo :
  6. Accesorile s-au dat. Pret nou chitara 400 lei - fix Noua la mc. music 1000lei http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electrice-ro-2/ibanez-grg121dx-bkf-chitara-electrica
  7. Chiar la iasi cam greu sa ajung dar daca esti interesat ti-o pun la curier si- l platesc eu.
  8. Pret: 450 RON Localitate: Ramnicu Valcea Contact: megabalaur@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara electrica IBANEZ GIO GS - 450 lei pret fix Chitara este noua (are 7 luni) , fara lovituri sau zgarieturi, tinuta numai in casa, ferita de praf sau fum de tigara. Suna foarte bine, curat si tare. Alaturi de chitara Ibanez,ofer curea Ibanez, tuner portabil Korg, set de pene de diverse grosimi cu cutiuta si cablu de chitara Ibanez.
  9. "The dark side of the moon" este ca am nevoie urgenta de bani pentru a achizitiona o alta chitara mult mai scumpa (o ocazie ce nu asteapta), de aceea vreau sa o vand rapid. Daca verifici mai am si alte anunturi unde am scazut pretul in "blana" ,din pacate cred ca nu se mai canta in Romania,... doar se asculta...
  10. Pret: 250 RON Localitate: Ramnicu Valcea Contact: megabalaur@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificator IBANEZ IBZ15 GR Amplificatorul este nou, fara lovituri sau zgarieturi, tinut numai in casa, ferit de praf sau fum de tigara. Suna foarte bine, curat si tare, distorsul de pe amplificator inlocuind cu succes, o pedala dedicata. Are reverb, intrare de casti si intrare CD.
  11. Pret Promotional de VARA ! 490 LEI!
  12. Pret: 600 RON Localitate: Ramnicu Valcea Contact: megabalaur@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara IBANEZ GIO N427 Stare foarte buna estetic, cu un sunet cald si curat, foarte comoda cu corzi aproape de griff.Chitara a fost tinuta numai in casa unde sta nemiscata de ceva vreme. Echipata cu Corzi D'Adario noi si cablu, cauta urgent un instrumentist pentru a fii cantata.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.