SolDiez Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Pret: 570 RON Localitate: Constanta Contact: PM Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Donner Yellow Fall Delay - 120 lei Donner Morpher Distortion(Clona Suhr Riot) - 110 lei Donner DT-1 Tuner - 70 lei Donner Pedal Power DP-1 cu cablurile aferente - 120 lei, alimentatorul de priza lipit cu scotch, n-are nici o problema in rest. Clona Snow White Autowah - 150 lei. Rezonanta si bias-ul functioneaza invers, la 0 e de fapt 10, si la 10 e 0, dar la sunet e exact asa cum trebuie. E facuta de userul edy_wheazel. Patch cables: unul e Mooer, vreo doua sunt Daphon si mai am cateva subtiri ca cel din stanga, unul de 30, unul de 20, si doua de 15 cm daca-mi amintesc bine. 10 lei bucata. Le dau din partea casei daca ia cineva toate pedalele. Preturile nu sunt negociabile momentan, sunt putin mai mici ca-n magazin si scapati de taxe vamale si asteptat o luna sa vina din China. Looper-ul din poza nu se vinde.
SolDiez Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 Pret: 570 RON Localitate: Constanta Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Donner Yellow Fall Delay - 120 lei Donner Morpher Distortion(Clona Suhr Riot) - 110 lei Donner DT-1 Tuner - 70 lei Donner Pedal Power DP-1 cu cablurile aferente - 120 lei, alimentatorul de priza lipit cu scotch, n-are nici o problema in rest. Clona Snow White Autowah - 150 lei. Rezonanta si bias-ul functioneaza invers, la 0 e de fapt 10, si la 10 e 0, dar la sunet e exact asa cum trebuie. E facuta de userul edy_wheazel. Patch cables: unul e Mooer, vreo doua sunt Daphon si mai am cateva subtiri ca cel din stanga, unul de 30, unul de 20, si doua de 15 cm daca-mi amintesc bine. 10 lei bucata. Le dau din partea casei daca ia cineva toate pedalele. Preturile nu sunt negociabile momentan, sunt putin mai mici ca-n magazin si scapati de taxe vamale si asteptat o luna sa vina din China. Looper-ul din poza nu se vinde. pedalute.jpg
SolDiez Posted June 18, 2016 Author Posted June 18, 2016 Auto-wah-ul o sa plece luni Pret: 570 RONLocalitate: ConstantaContact: PMStare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Donner Yellow Fall Delay - 120 lei Donner Morpher Distortion(Clona Suhr Riot) - 110 lei Donner DT-1 Tuner - 70 lei Donner Pedal Power DP-1 cu cablurile aferente - 120 lei, alimentatorul de priza lipit cu scotch, n-are nici o problema in rest. Patch cables: unul e Mooer, vreo doua sunt Daphon si mai am cateva subtiri ca cel din stanga, unul de 30, unul de 20, si doua de 15 cm daca-mi amintesc bine. 10 lei bucata. Le dau din partea casei daca ia cineva toate pedalele. Preturile nu sunt negociabile momentan, sunt putin mai mici ca-n magazin si scapati de taxe vamale si asteptat o luna sa vina din China. Looper-ul din poza nu se vinde. pedalute.jpg
SolDiez Posted June 29, 2016 Author Posted June 29, 2016 (edited) up later edit: autowah-ul si sursa s-au dat. Edited June 29, 2016 by SolDiez
SolDiez Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 (edited) Pret: 300 RON Localitate: Constanta Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Donner Yellow Fall Delay - 120 lei Donner Morpher Distortion(Clona Suhr Riot) - 110 lei Donner DT-1 Tuner - 70 lei Patch cables: unul e Mooer, vreo doua sunt Daphon si mai am cateva subtiri ca cel din stanga, unul de 30, unul de 20, si doua de 15 cm daca-mi amintesc bine. 10 lei bucata. Le dau din partea casei daca ia cineva toate pedalele. Preturile nu sunt negociabile momentan, sunt putin mai mici ca-n magazin si scapati de taxe vamale si asteptat o luna sa vina din China. Looper-ul din poza nu se vinde. pedalute.jpg Edited July 14, 2016 by SolDiez
SolDiez Posted July 16, 2016 Author Posted July 16, 2016 Pret: 300 RON Localitate: Constanta Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Donner Yellow Fall Delay - 120 lei Donner Morpher Distortion(Clona Suhr Riot) - 110 lei Donner DT-1 Tuner - 70 lei Patch cables: unul e Mooer, vreo doua sunt Daphon si mai am cateva subtiri ca cel din stanga, unul de 30, unul de 20, si doua de 15 cm daca-mi amintesc bine. 10 lei bucata. Le dau din partea casei daca ia cineva toate pedalele. Preturile nu sunt negociabile momentan, sunt putin mai mici ca-n magazin si scapati de taxe vamale si asteptat o luna sa vina din China. Looper-ul din poza nu se vinde. pedalute.jpg
SolDiez Posted July 17, 2016 Author Posted July 17, 2016 110 delay, 100 morpher distortion, 70 tunerul, NEnegociabil
SolDiez Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 200 - delay + morpher, 250 toate 3. + transport
SolDiez Posted July 24, 2016 Author Posted July 24, 2016 200 - delay + morpher, 250 toate 3. + transport
SolDiez Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 200 - delay + morpher, 250 toate 3. + transport
Recommended Posts