Soulmaster Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Se da o chitara cu una bucata sticker pe ea. Cum pot sa scap de sticker fara sa las urme pe chitara, fara sa zgarii vopseaua sau lacul si cu un minim de efort? De precizat chitara este neagra
Einar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ar trebui sa se "inmoaie" lipiciul, si sa nu ramana urme cand se dezlipeste. Ceva ceva tot o sa ramana pe chitara, dar cu putin nororc suficient de putin ca sa se stearga repede.
Guest Wierdguy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 are dreptate. In timp ce incingi cu feonul...eventual pus pe caldura, tragi incet de sticker, dar ai grija cata caldura bagi sa nu strici vopseaua
Horil Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 dar ce parere aveti de stickere pe guitara ? prost gust sau poate fi original/stilish ? eu n-am pe dejghinata mea
Einar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 are dreptate. In timp ce incingi cu feonul...eventual pus pe caldura, tragi incet de sticker, dar ai grija cata caldura bagi sa nu strici vopseaua Lol, normal ca pe aer cald, ca altfel nu faci nimic. Depinde ce look cauti. Pentru o chestie gen alternative(ma refer la gen, pentru ca mie- peste mana sa zic chitaristi care vor sa arate ca blabla) ar fi cute, pe cand pentru metale lame. Depinde de gust.
Guest Wierdguy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 @einar: imi place sa dau detalli complete. Despre stickere: singurele stickere care merita puse pe chitara sun ala pe care e scrisa marca...asta daca ai o chitara marfa...daca ai o hora... fugi si ia feonu`
Jihad Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [...] pe cand pentru metale lame. [...] Andreas Kiser de la Sepultura: http://www.youtube.com/watch?v=TLw2OWF_2ik Si Kerry King de la Slayer avea... dar nu gasesc acu clipul
Einar Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Andreas Kiser de la Sepultura: http://www.youtube.com/watch?v=TLw2OWF_2ik Asta nu inseamna ca arata si misto Tine de gusturi, mie mi se pare ca dau o imagine prea happy pentru genurile astea mai agresive
Guest anghelescu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Andreas Kiser de la Sepultura: http://www.youtube.com/watch?v=TLw2OWF_2ikSi Kerry King de la Slayer avea... dar nu gasesc acu clipul ce kerry king....ce andreas kiser... si JAMES HETFIELD avea..
Guest Wierdguy Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ce kerry king....ce andreas kiser... si JAMES HETFIELD avea.. si kirki hammet are pe espurile de vanzare pe site...deci..depinde de ce scrie pe ele.
Adi91 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Am aplicat metoda descrisa de mine mai sus: laveta+carpa uscata+apa calduta. Erau stickere pe toata chitara (fata+spate). Timp de lucru: 1 ora. Arata mai bine fara? Ala cu craniu dintre doze trebuia sa il lasi ca e beton(era)
Horil Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ala cu craniu dintre doze trebuia sa il lasi ca e beton(era) dupa mine si stickerul cu "the ramones" se potrivea acolo bine pe negrul ala, chiar si aia cu svastica aia aruncata la cos... oricum ii faina si asa, "curata"...
Calimero Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Stickere nu am avut, doar o semnatura Din pacate, s-a sters cu timpul
Guest radioman Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 (edited) Eu am dat jos un abtibild plasticat de pe o acustica, iar lipiciul ramas l-am frecat cu o guma - radiera. Am facut scurta la mana, dar a iesit tot. Problema e ca lacul de sub abtibild a ramas in nuanta originala, proaspata adica, in timp ce restul corpului prinsese patina. Prin urmare m-am ales cu un dreptunghi mai deschis la culoare. Mentionez ca abtibildul ala a zacut pe chitara vreo 10 ani pe putin. Nu l-as fi scos, dar se decolorase si arata ca naiba. Edited March 27, 2007 by radioman
Guest Baumwolle Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Aici gasiti cateva indicatii referitoare la problema.
TB_TM Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Lipiciul de la stickere sau ramas de la scotch se duce foarte usor cu benzina . insa n-am idee ce efect are asupra lacului sau vopselei de pe kitara... asa am dat jos unul de pe o masina
Guest radioman Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Lipiciul de la stickere sau ramas de la scotch se duce foarte usor cu benzina . insa n-am idee ce efect are asupra lacului sau vopselei de pe kitara... asa am dat jos unul de pe o masina Sunt convins ca hidrocarburile din benzina pot ataca lacul de pe chitara. Daca vreti sa incercati neaparat, alegeti o zona mai putin vizibila de pe spate si faceti o proba.
Soulmaster Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 folositi apa calda cu incredere la mine a mers
Recommended Posts