Guest Nightwach Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 mai .. am facut la el cat am putut .. dupa ureche .. dupa tabul de Rigoletto .... acum .. la chitara de solo trebuie umblat ca nu e masura corecta .. cat am facut din ea .. si .. ma rog .... trebuie completat ... o mica precizare .... Rigoletto avea pus la tab acordaju in Eb ... mie'mi suna oarecum bine si in E ... asa ca ... sa'mi ziceti ce si cum ... astept lume care poate sa ma ajute trooper___amintiri.gp4
Balaurul Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Oameni buni, nu am stiut unde sa postez, asa ca scriu aici. Nu am vrut sa deschid un topic nou. Puteti muta mesajul unde considerati ca e potrivit. Am lucrat la niste taburi Trooper si inca mai lucrez. Pe langa faptul ca apar rar noutati, din cauza lipsei mele de timp liber, mai e un dezavantaj: le scriu in Notepad, deoarece nu folosesc GP si nici nu intentionez. Cred insa ca cel mai important lucru e ca sunt OFICIALE, deci cat se poate de CORECTE. Daca cineva vrea sa le scrie in GP dupa fisierele scrise de mine, e ok. Va trebui sa scriu cat de curand "Tari ca muntii", pt ca multa lume vrea sa scoata piesa asta si am vazut taburi, toate cu greseli. Pana atunci, vedeti ce e deja gata: http://trooper.forumup.ro/about170-trooper.html LMA 2009!
Guest costi iorga Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Oameni buni, nu am stiut unde sa postez, asa ca scriu aici. Nu am vrut sa deschid un topic nou. Puteti muta mesajul unde considerati ca e potrivit. Am lucrat la niste taburi Trooper si inca mai lucrez. Pe langa faptul ca apar rar noutati, din cauza lipsei mele de timp liber, mai e un dezavantaj: le scriu in Notepad, deoarece nu folosesc GP si nici nu intentionez. Cred insa ca cel mai important lucru e ca sunt OFICIALE, deci cat se poate de CORECTE. Daca cineva vrea sa le scrie in GP dupa fisierele scrise de mine, e ok. Va trebui sa scriu cat de curand "Tari ca muntii", pt ca multa lume vrea sa scoata piesa asta si am vazut taburi, toate cu greseli. Pana atunci, vedeti ce e deja gata: http://trooper.forumup.ro/about170-trooper.html LMA 2009! Fratilor, luati ca-s oficiale si mai rar gasesti asa ceva! Balaure, congrats pt rabdare (sa le scrii in notepad trebe ca ti-a luat ceva timp) Succese si bafta! L M A
korko Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Eu as avea nevoie de tapping-ul de la inceputul piesei "Strigat" , partea ce nu ai scos-o (unde ai scris ca daca are cineva nevoie sa solicite )
Balaurul Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 There u go, Korko. Verificati topicul ala constant, voi adauga taburi atunci cand voi avea putin ragaz. Bafta si succes pe anul viitor!
korko Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 (edited) Multumesc mult Edited December 28, 2008 by korko
GothBoy Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Am si eu un mic tab la amintiri, facut dupa cel oficial. Tobele sunt asa la ureche, nu ma pricep, nu sunt tobosar. A, da, si nu e toata inca. amintiri.gp5
Recommended Posts