Adinel Berehorschi Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Pret: 950 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723626870 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Am cumparat-o de noua de la Thomann. A fost folosita cam o luna de zile si atunci abia-abia...Nu ma pot impaca se pare cu 12 corzi, iar intre timp mi s-a pus pata pe-o chitara de Gipsy Jazz, mult mai apropiata spre ce tanjesc eu. E o chitara foarte calitativa. Cei de la HB au hotarat sa duca totul la un next step in care sa demosntreze ce pot sa faca intr-adevar. Mie mi-a placut foarte mult. Electroncica Fishman. A primit si cateva imbunatatiri: Bridge si Nut din OS, un Refresh complet la taste, neck adjustment. Corzi NOI Elixir. Lucrari + Corzi= 820 de lei. Are un mic ding in lac, nu afecteaza cu absolut nimic. S-a facut, sa zic asa...Chiar in prima seara cand a ajuns al mine o lasasem in suport, cand am luat-o dupa cateva ore am vazut acel ding. Tind sa cred ca a fost datorita temperaturii din camera fata de temperatura de afara (deschisesem geamul). Ma rog, neesential. Nu afecteaza cu nimic sunetul si nici visual. Este pe fata chitarii exact langa margine unde iti odihnesti mana. Nu se vede nici cantand, nici visual daca stai s-o admiri, doar daca te pui s-o judeci aspura. Am si placuta veche de la truss rod, dar si una momentana facuta de acelasi lutier. Problema cu placuta veche e ca avea distanta prea mare pentru suruburi si nu statea bine. Toate modificarile au fost facute la domnul lutier Janica Afloarei, foarte bine cunoscut de noi, Timisorenii! Pentru orice alte detalii nu ezitati sa intrebati. Pretul e cam fix. E mai ieftina ca si in magazin cu tot cu cei 820 de lei investiti in ea. Voi trimtie doritorilor poze in privat mai multe, am doar ceva vechi pe moment si nu sunt inca acasa sa fac poze noi chitarii. Acoustic/Electric 12-String Jumbo Style Top: Select solid spruce Back and sides: Select mahogany Neck: Mahogany Fretboard: Rosewood Scale: 624 mm 20 Frets Pearloid square inlays Bridge: Rosewood Multiple bindings Double-action truss rod DLX Diecast Gold tuning machine Strings: D'Addario EJ38 (010/010, 014/014, 008/w023, 012/w030, 018/w039, w027/w047) Fishman Isys+ pickup system with built-in tuner Finish: Natural high-gloss Sunt interesat in special de schimburi cu chitari clasice/ gipsy jazz. De preferat in aceeasi categorie de pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinel Berehorschi Posted May 23, 2016 Author Share Posted May 23, 2016 Update de pret. 850 de lei. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts