leavyou Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Pret: 150 lei Localitate: tg-jiu Contact: 0773843427 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi placa de sunet usb excelenta pentru home studio , contine cablu usb si driveri pana la windows 8. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted April 20, 2016 Author Share Posted April 20, 2016 valabil ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted April 24, 2016 Author Share Posted April 24, 2016 120 lei ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 valabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
123456 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Aveti grija ce cumparati de la acest individ. Placa a ajuns cu alta suma la ramburs decat cea stabilita si fara cablu usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted June 8, 2016 Author Share Posted June 8, 2016 individule ! placa a ramas la 100 de lei + transportul care a fost 10 lei.pardon 11 lei.nu face reclama proasta ca nu ai de ce.am vandut pe RGC zeci de produse si nimeni nu s-a plans.daca vrei iti trimit 1 leu inapoi. daca vezi bine placa o pusesem 150 si nu mi-a pasat de 50 de lei...de 10 lei transport nici atat nu ma interesa.zi merci ca ai luat o placa buna la un pret mai mult decat decent.sa o folosesti cu succes si folos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leavyou Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 individule ! placa a ramas la 100 de lei + transportul care a fost 10 lei.pardon 11 lei.nu face reclama proasta ca nu ai de ce.am vandut pe RGC zeci de produse si nimeni nu s-a plans.daca vrei iti trimit 1 leu inapoi. daca vezi bine placa o pusesem 150 si nu mi-a pasat de 50 de lei...de 10 lei transport nici atat nu ma interesa.zi merci ca ai luat o placa buna la un pret mai mult decat decent.sa o folosesti cu succes si folos. inn afara de faptul ca nu eu stabilesc suma rambursului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
123456 Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Nu tu stabilesti rambursul?dar cine?bunica?pacat ca nu am vazut la timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts