igorr Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 he he... daca m-as fi ocupat serios de chitara de atunci de cand m-am apucat, eram tare acum.Asa nu-s Haha, am acelasi sentiment Cyfer desi am 15 ani...de chitara. Pe langa asta iti dai seama ca poate am elevi pe forum? Sunt prof. de istorie.. Poate ca ar trebui sa avem un topic pentru cei de 28-30 de ani in sus. Acolo ar fi amintiri de genul prima mea piesa ascultata pe Mayak sau Kashtan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lehel Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Implinesc 18 ani in mai, sunt in clasa a 11-a si am un an si ceva de zdranganit la chitara. Am mai prins cate ceva din zbor (desi ma stiu mai bine la tobe ), da' acum de curand am avut prima ora de chitara cu un prof. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrall Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 Trust me k nu e chiar asa cum suna.Incearca u sa scrii tot timpul Colegiul National de Informatica Tudor Vianu. Am cunostinte acolo => sederea mea acolo va fii mai placuta. prefer sa scriu vianu simplu... oricum crek ne-am abatut de la topic destul revenind... am 9 luni de chitara la activ (da, aproape nashte) si pare-mi-se ca am evoluat destul de bine... pana acum in ultima vreme cam lipseste timpul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Hm A XI-a sunt la Filologie Unesco la Caragiale si maine am de la 7:30 latina cu diriga asa ca Veni,vidi,vici ...Iulia dixit Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyfer Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Igor, Radioman haideti sa ne mutam si sa lasam Junimea. Noi cu povestile noastre... Am deschis un nou post unde putem povesti in voie despre vremurile respective. (nu ca nu m-as simti extraordinar si in astea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hix Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 A 12-a, 18 ani in Craiova si-am 1 an si 7 luni de chitara, 6 luni de electrica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrall Posted February 17, 2007 Author Share Posted February 17, 2007 haide bai... ne-am dat la fund? vad ca moshii is mai activi ca "tineretul" dincolo se intreba cineva ce face junimea cand se intalneste... ptr mine o bila, o bere, o pizza, un concert... daca suntem doar baietzii la o bauta ne facem ca aia din cocina... apoi punem de o cantare... din alea speriate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Koma Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 folkaialaaaaaaaa........ ne mai intalnim si noi ca tinerii, mai stam de vorba, bem un ceai/ o cafea/ o bere din cand in cand, ascultam o muzica frumoasa si linistita (daca este. daca nu, o facem noi sa fie), mai mergem la un concert, o expozitie, una, alta... eu daca am chef merg la teatru (la teatru se merge numai daca ai chef. daca nu ai, mai bine stai acasa) topicul seniorilor e mai fain decat asta acolo are omu` ce sa citeasa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vicelord Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 sandu bogdan...invatz in sincai mai nou...de vreo 2saptamani... ceva colegi forumisti care sunt si prin liceu este?? regards Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Eu sunt dumi the great, am 15 ani si invat in George Cosbuc din ploiesti. Clasa a 8a... mak la scoala ca sa nu frec menta doar acasa si sper sa nu mai fie nimeni din scoala mea pe forum. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rynn Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 da-teeeeee bah sa ma inscriu si io repede ca luna viitoare schimb prefixu' si nu ma mai primesc .... ... fac 30 ... ... NUUUUU..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 multi inainte! Baga`te cat e cald Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 da-teeeeee bah sa ma inscriu si io repede ca luna viitoare schimb prefixu' si nu ma mai primesc .... ... fac 30 ... ... NUUUUU..... Pai tu te bagi deja la Batrani ba Florine Inca nitel si schimb si eu prefixu Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorr Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 da-teeeeee bah sa ma inscriu si io repede ca luna viitoare schimb prefixu' si nu ma mai primesc .... ... fac 30 ... ... NUUUUU..... cum dracu zicea Vank intr-o piesa? "as vrea sa dau mereu prajitura cu jeleu la fetite de liceu" of, of, prefixele astea.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 17 ani, la mandrul colegiu economic virgil madgearu, bucuresti, vreo 7-8 luni de chitara, cam putin dar am invatat primu meu solo(living after midnight....n00b) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Petrucci_DT Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 17 fara 5 zile:))) CNCV a X si peste 4 luni un an de clasica pe care am cantat numa riffuri ac\dc judas priest si pantera:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Petrucci_DT Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Hm A XI-a sunt la Filologie Unesco la Caragiale si maine am de la 7:30 latina cu diriga asa ca Veni,vidi,vici ...Iulia dixit Am fost si eu in Caragiale in clasa a IX a profa de muzica de acolo organiza un fel de club al chitaristilor(nu aia cu corul de la parter din capat:))) cealalta mai tanara)..pacat ca nu am putut sa ajung niciodata la lectiile ei pt ca am aflat tarziu..n-am avut niciodata prof ( cred ca as invata mult mai bine si mai rapid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brian Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 he he, se pare ca ma incadrez si eu la micutzi! Sunt Cristi Brihan < zis Brian>: 16 ani, a X-a la C.N. " E Gojdu" Oradea... cant la chitara de 6 luni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rock's Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Hmm...am si io loc p aici? ...16 ani from Deea din Moisil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brian Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 topicul seniorilor e mai fain decat asta acolo are omu` ce sa citeasa... Eh.. am citit si eu discutiile lor..ei chiar au ceva de zis ..si recomand tuturor sa citeasca... Cat despre generatia noastra .. noi altceva decat ca am prins guma turbo si am mostenit colectii de poze din ea, de la verisori sau frati mai mari.. nu prea avem ce sa depanam amintiri... sau incepem cu povestile de genu " ce am facut la gradinita"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Koma Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 eeh, peste 25-30 de ani, vom fi ca ei. le vom povesti si noi micutilor cum era pe vremea noastra si se vor mira m-a piscat un tantar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts