McGaby Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 (edited) Salut . As vrea sa invat si eu o melodie .. Dar am nevoie de o tehnica / bataie . Imi poate da cineva un tutorial cu aceasta bataie sau macar numele .. ? : / .Am nevoie urgent , va rog ! Edited March 24, 2016 by McGaby
John Petrecce Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Nu e nici o bataie, tehnica in sine se numeste fingerpicking (ciupit cu degtele mai pe romaneste). E specifica in principal muzicii cantate pe chitara clasica si e o tehnica de mana dreapta. Ca sa o poti folosi ca baietii din link'ul tau, iti mai trebuie si tehnici de mana stanga...deci munca, exercitiu si o oarecare esperentza Asa ca treci la treaba ca altfel nu ajungi peste noapte ca aia din clipurile ce le'ai postat. Pe net gasesti zeci si sute de exemple, dar tot tu trebuie sa'ti tocesti dejtele ca sa iese ceva. Gasit la intamplare ceva pentru inceput: 2
McGaby Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 (edited) Multumesc mult . Daca fac cam 2 ore pe zi + .. Cam in cate saptamani pot ajunge sa cant macar 50-70% ca acel chinez ? App . Si asta e tot la fel ca acel chinez nu ? Edited March 25, 2016 by McGaby
leopold Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Multumesc mult . Daca fac cam 2 ore pe zi + .. Cam in cate saptamani pot ajunge sa cant macar 50-70% ca acel chinez ? Cativa ani cu profesor, probabil.
Recommended Posts