Csaba Szátvári Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 (edited) Vand Ibanez RG 450 fabricat in Coreea in 1994, cumparat de mine dintr-un magazin din Budapesta in 1995. Dozele au fost schimbate: DiMarzio Paf Pro la bridge si neck, Fender Texas Special middle la mijloc. Are Floyd Rose Takeuchi Lo-trs made in Japan, revine perfect in pozitia zero, toata cavitatea a fost ecranata cu folie de aluminiu, potentiometrul de volum si switch-ul dozelor au fost recent schimbate. Vine in case Thomann. Am montat doua switch-uri pentru a putea comuta dozele de la neck si bridge intre humbucker si single coil mode... Cele doua gauri de pe pickguard de langa doza de la neck au fost facute cand am montat in acea pozitie o doza single coil. Chitara are 21 (22) de ani; - tehnic totul e ok, dar estetic are cateva zgarieuturi si lovituri pe care am incercat sa le arat in poze. In momentul cumparari pun corzi noi Ernie Ball de 09 sau de 10 si fac toate reglajele necesare. Edited March 23, 2016 by Csaba Szátvári 2
Csaba Szátvári Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Se pare ca sunt prea tare legat sentimental de aceasta chitara si nu ma pot desparti de ea... Se retrage de la vanzare, se poate inchide...!
Recommended Posts