Guest alexmaniac Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Am un ac97 on board si guitar rig se comporta nasol. Are latente mari desi am un calc puternic. De la ce poate sa fie. Am inteles ca tre sa pun niste drivere speciale. Ce sunt alea?
Guest abdul_jazzix Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Am un ac97 on board si guitar rig se comporta nasol. Are latente mari desi am un calc puternic. De la ce poate sa fie. Am inteles ca tre sa pun niste drivere speciale. Ce sunt alea? 13545[/snapback] Din pacate nu ai nici o sansa cu drivere "speciale"... E din cauza placii de sunet exclusiv... Iti recomand un Delta Audiophile de la Best Computers. Nu o sa mai ai nici o problema de latenta si e si destul de ieftina.
s0rin Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 alex citeste thread-ul acesta : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=422 o sa gasesti ceva explicatii acolo , si eu am aceeasi placa ac97 si am reusit sa o fac guitar rig sa functioneze......aproximativ
Guest alexmaniac Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Uite ca a mers. Am cautat eu pe net niste chestii si am dat de asio 4 all sau ceva de genu asta. Am instalat aia si mere perfect. Fara placi scumpe de 10-ci de milioane, fara fite etc. . . Londra .. par uscat .. coafura rezista.
Recommended Posts