www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pret: 1000 RON


Localitate: Bucuresti


Contact: P.M.


Link producator: http://www.epiphone.com/Products/Acoustic-Electric/EL-00-PRO.aspx


Stare: Uzura normala

Accept schimburi: Nu accept schimburi

Salutare!

 

Pun la vanzare un Epiphone EL-00 Pro. Chitara are ca si specificatii: corp de mahon cu gat de mahon, top solid din molid, tastiera din palisandru. Culoarea este Vintage Sunburst, lac poliuretanic. Cheitele sunt Grover Mini Rotomatics, tin foarte bine acordajul, are preamp Fishman, cu potentiometru de volum si ton, montate in cutia de rezonanta fix la baza gaurii de rezonanta (foarte fain ca nu au dat gaura pe lateral pt telecomanda si au lasat corpul intact). Nut si bridge din os sintetic, are binding alb pe corp. Instrumentul este fabricat in Indonesia.

Chitara este setata, are gat drept, corzile de pe ea sunt Elixir Nanoweb Phosphor Bronze 0,10 - 0,47 (nu ar strica un set nou montat pe ea). Chitara este cantata, dar e ingrijita, sunt primul proprietar, tastele nu au uzura. O vand impreuna cu un toc original Epiphone, special pe masura ei (pe care eu l-am achizitionat separat) + mai ofer si o husa de protectie no name pe culoarea neagra. Bonus ofer si un cablu J-J de un metru.

Mentionez ca nu doresc schimburi, chitara asta imi place mult si imi pare foarte rau de faptul ca o dau... o vand ca sa acopar o gaura in buget. As prefera sa o vand in Bucuresti pe probate, la nevoie o expediez si prin tara pe cheltuiala viitorului proprietar. Poze ii fac si postez ulterior.

Toate cele bune!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.