Racovita Radu Adrian Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 e vand 4 seturi de corzi chitara electrica Floyd Rose speedloader, scala 24,75. Am doua seturi de 10 si doua de 9. Pretul este pe bucata si nu este negociabil, sunt foarte rare. Seturile sunt sigilate. Contact si mai multe poze pe pm, nu imi dau nr de telefon pe un grup public. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Esti obligat sa pui pret+ sa respecti formularul de postare la Mica Publicitate, altfel se sterge topicul. Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racovita Radu Adrian Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Gresala mea, am dat copy paste de pe alt forum. Pretul este de 50 lei pe bucata, nenegociabil. Si cat pentru formularul de postare, nu mi.a aparut cand am deschis topicul. Daca e o problema, rog stergerea anuntului ca sa fac altul! Stima si multumesc de observatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts