Wagner Tamas Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Pret: 650 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: tamas.wagner@gmail.com Accept schimburi: Accept schimburi Salut, se vinde basul din pozele de mai jos. Este un Rockbass Streamer V, a ajuns la mine în urma unui schimb. Este ideal pentru studiu, repetiții, în funcție de stilul abordat merge si live. Eu am folosit-o doar o singură dată live, sună foarte bine pentru categoria de preț. Are câteva mici crăpături pe finish, dar sunt superficiale, nu sunt ciobituri adânci, iar prăgușul a fost înălțat un pic, pentru a acomoda corzi mai groase. Momentan are corzi Dunlop aproape necântate, 45 - 125. Potențiometru de ton si volum, și una care nu face nimica, rămas de la un EQ activ care a fost montat ulterior, și care nu mai este instalat. Doza este MEC. Vine cu o husă subțire, cât să nu fie în pielea goală 650RON negociabil, la schimburi mă interesează hardcase/softcase pentru bas, Bass Big Muff, sau cabinet 4x10 (cu diferență de la mine sau invers în funcție de caz). Relativ urgent, mi-ar prii banii Sariti cu oferte, si gasim sa fie bine!
Wagner Tamas Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 S-a vândut, mulțumesc pentru găzduire! Se poate închide!
Recommended Posts