www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitara Solo/ Rithm, Lead/rithm Vocals, Muzicuta

Recommended Posts

Posted

Salutari, dupa cum spune si rgc, ma numesc Adinel Berehorschi.

Cant de aproximativ 6 ani la chitara si m-am hotarat sa-mi gasesc un band pentru ca am ajuns la un nivel la care ma simt in stare.

Dupa cum arata si instrumentele la care cant, sunt adeptul blues-ului, sunt deschis si pe alte genuri muzicale pana la metal. 

De ce?

Folosesc in primul rand un strat din 1970, ash wood cu single coils, deci mai mult nu duce nici daca stau in cap. Si nu sunt dispus pe moment sa montez mini humbuckere.

Chitara are doze alnico de la mama lor.

Cum suna chitara prin amp?

Sound-ul meu suna cam 90% a Steve Ray Vaughan. 

Nu ma declar a fiind el, desigur. Am studiat in general gipsy jazz si blues. Dar am incercat cat de mutl sa obtin acelasi ton. 

Nu pentru ca as vrea sa fiu Ray Vaughan, ci pentru ca imi place acel ton GRAS de blues.

Locatie?

Eu prefer sa fiu in Timisoara. Aici am facultatea si cat de curand viitorul job. Am incercat sa mai gasesc pe aici iubitori de blues si genuri mai soft sa zic asa.

Majoritatea tinerilor prefera sa cante metal sau alte genuri mai agitate, iar iubitorii acestui gen muzical si-au gasit deja oameni. Blues-ul cica e plictisitor si agati doar babe cu el. 

Ei bine, singura gagica pentru care cant e chitara mea in sine, so, I'm just fine.

Astept propuneri, posibil si pe alte genuri mai soft,  sunt deschis la lucruri noi. Inclusiv cover bands. 

Am mentionat blues-ul fiind genul meu principal.

Numai bine si Blues on!