Sodom Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Mi-am pus corzi noi ... si cheite ... si dupa o zi .. au inceput sa bazaie MI subtire si SI`ul :| iar SOL`ul baraie ... puteti sa imi spuneti si mie daca pot scapa de ele ? e de la cutia de rezonanta ? cum am pus corzile pe chei ? cordar ? intinzatoru ala mic de plastic ? care ridica ,. corzile :-s ? ce pot face ? ' P.S. corzile ... 3 sunt din nylon 3 metal :-?? asa era setu mi l-a recomandat aia ... nu am stiut ce era inauntru ... a zis ca sunt bune .. si-a batut joc de mine ? sa scape de ele :-s or fi ele de vina ?
Guest Chiperion Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 La post-scriptum pot sa-ti raspund eu: dicleste-te aici, exista corzi dintr-astea si la case mai mari, sunt de clasica, pe care numai d-astea se recomanda; tu pe ce lifta de chitara canti? Ai aici o metoda de schimbat corzile la clasica; vezi dac-ai respectat indicatiile alora, sa nu fi zbarcit ceva...
George M. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 culmea la clasica nu ai corzi de metal corzile 123 sunt de nylon, iar 456 sunt de matase invelita in nu stiu ce fel de sarma
Sodom Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 (edited) aham ms Chiperiu... nu trebea sa ma bag singur ... asta e i`m an idiot ... Georgica ehhhh asa mi-a venit mie sa zic pt ca semana :-s Edited February 8, 2007 by stalk3r111
Guest Chiperion Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 (edited) +1, nenea Georgica. "Nylon wound with metal wrap'', asa zic baietii in primu' link pe care l-am atasat, ca exemplu de material (mai sunt o gramada); cred ca tustrei stim destula engleza ca sa stim ce-nseamna asta. edit: off the top of my head, cum ai facut cu cheitele? Edited February 8, 2007 by Chiperion
Sodom Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 pai am bagat prin prima gaura ... apoi prin a 2 a si am rotit
Guest Chiperion Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Bun, bravo, dar de ce si cum le-ai schimbat?
Sodom Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 pai am facut rost de ea si nu avea decat 2 corzi ( una ruginita)... alea cand le-am acordat sa vad daca ar merge suna mai bine decat cealalta ... chitara clasica ... avea si cutia de rezonanta mai mare .. :-s aa si nodul jos l-am facut prost :s are ceva daca am lasat prea mult din coarda sa se roteasca pe cheita ?
Guest Chiperion Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Mai, eu sunt mai putin decat un profan cand e vorba exclusiv de clasica...iar explicatie mai pe-nteles ca asta nu cunosc.
Sodom Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 (edited) god damn ms ... 5 corzi le pot pune ca acolo dar MI`ul subtire sper sa fac rost de altu ca l-am distrus ... sper sa nu trebeasca sa dau acu bani iar pe corzi ) exact ca alea arata si ale mele Edited February 8, 2007 by stalk3r111
Guest Wierdguy Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 culmeala clasica nu ai corzi de metal corzile 123 sunt de nylon, iar 456 sunt de matase invelita in nu stiu ce fel de sarma nu ai de metal decat daca`ti pui de acustica\electrica(like i did)
Slowhand Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 nu-i nicio problema daca ai stricat mi-ul.. Te duci la un magazin specializat si spui ca vrei mi-ul subtire pentru chitara acustica si gata (btw costa cam 3 lei)
Sodom Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 eh prin valcea nu e ... slab magazin un *** care aduce numa reghinuri dar deh hai ca ma duc maine totusi
Recommended Posts