DragosM Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Sunt nou si pe forum si in domeniu.Am 14 ani si am o chitara de vreo 3 ani pe care s-a pus prafu, am zis ca ba frate sa nu fie dati degeaba banii sa invat ceva, mai ales ca vreau sa lucrez in domeniu.Vreau sa invat singur, am cativa sfatutitori, dar vreau sa va cer sfatul? Ce sa fac de inceput pe youtube gasesc ceva?
guitarhead Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Ie PLIN iutubu' da chestii !!! Foloseste cu incredere.
ScreamStar Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 (edited) Invata cum s-o acordezi (cel mai important), apoi invata acordurile de baza, cum se numesc, cum sa le canti. O gramada de exercitii pentru coordonarea mainilor, si daca nu ai cunostinte de citirea notelor muzicale, invata sa citesti tabulaturi. Iti vor fi foarte folositoare pentru cantecele preferate. Poti invata chitara si fara profesor, doar ca ai nevoie de rabdare si dedicare. Si daca stii si ceva engleza, pfuu, ajungi Hendrix in scurt timp ) Edited January 23, 2016 by ScreamStar
Recommended Posts