Hyper10n Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Pret: 2100 RON Localitate: Craiova/Bucuresti Contact: 0761 160 333 Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Scot la vanzare aceasta bijuterie de chitara, cu jumatate din inima ce-i drept. O vand caci am o clasica foarte buna pe care o folosesc live si este tot ce imi trebuie pt acoustic session-uri. Anuntul original este al dragului nostru user, Daniel, si ofera majoritatea informatiilor utile: https://forums.rgc.ro/topic/105090-takamine-78-79-ef400s-mij-martin-lawsuit-era/. Poze foarte relevante sunt deja la acest post, eu voi adauga unele cu schimbarile facute. Nu am luat-o de la Daniel, ajunsese deja la o alta persoana; am luat-o pt ca am vrut sa-i redau frumusetea pe care o astfel de chitara merita sa o aibe si, evident, sa ma bucur de o chitara asa veche si minunata. Anul fabricatiei mie imi pare 1980 in ciuda a ce scria Daniel: Toate imbunatatirile au fost facute de domnul Eugen si merita toate laudele. Nut-ul era destul de uzat si de taste nu mai zic: dar asta s-a rezolvat: . Dupa cum se vede, a primit taste noi si un nut din os. A fost nivelat si freboard-ul: Cheitele au fost curatate, unse etc: In interiorul chitarei a fost refacuta consolidarea corpului caci se slabise ceva pe acolo, nu mai tin minte exact: Chitara a primit si un bridge (calus) din os dar era prea joasa actiunea cu el. Am pus unul normal in schimb si actiunea este perfecta, acorduri sau solistica, chitara e comoda pentru orice Bridge-ul din os este inclus. A fost umidificata corespunzator, avea nevoie. Cam asa in mare, sper ca nu am omis ceva. Cat a fost la mine a patit o mica lovitura: nimic serios, se intampla oricat de grijuliu ai fi, din pacate. Chitara vine echipata cu un set de Martin Lifespan 011 ( http://www.thomann.de/ro/martin_guitars_sp_lifespan_msp_7050.htm) si suna genial de aceea imi este si greu sa o dau, mai ales ca in acesti bani inca vorbim de chitari facute in China sau poate Koreea. Se mai adauga si acest set de 12 corzi: http://www.thomann.de/ro/martin_guitars_msp4600.htm . Au fost pus inainte si folosite foarte putin, este ca nou. Chitara vine cu o husa groasa Ibanez, strap nu este inclus. Sistemul de amplificare este simplut, isi face treaba dar o astfel de chitara merita ceva scump, aici insa nu m-am bagat. Am si o doza magnetica Seymour Duncan Woody Humbucker pt cine este interesat, nu mai am ce face cu ea, cost separat. Nu stiu daca mai sunt detalii pe care nu le-am specificat, cunoasteti chitara la fel de bine ca si mine acum. In ultima saptamana din luna am drum la Bucuresti, cine este interesat, sa spuna ca o pot lua cu mine. Schimb doar cu strat sau tele cu fretboard din rosewood. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 De ceva vreme este rezervata, am uitat sa mentionez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 Revine, up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted January 29, 2016 Author Share Posted January 29, 2016 Chitara are acum bridge-ul ei original, din os. Deschis la schimburi, nu numai cu strat si tele. Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 Am o urgenta foarte mare de a strange bani pentru o alta chitara, pentru o perioada pretul Takamine-ului scade la 1700 lei Predare personala in Bucuresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 Rezervata pana in weekend inclusiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Vanduta! Noul proprietar sa se bucure de ea sanatos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts