Adi M Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 (edited) De-a lungul timpului, am strîns cam multe plugin-uri de chitară și am decis să vînd/schimb cîteva dintre ele. Ofer următoarele: AmpliTube 4, care conține: AmpliTube 4 propriu-zis; Pachetul Mesa Boogie; Amp-urile ENGL; Amp-ul Carvin, Soldano și încă altele + cab-uri; AmpliTube 3, cu toate pedalele și efectele încă utilizabile în v4; Bundle-ul Ampeg; T-Racks Classic, care conține un compresor, vreo 2 EQ-uri, un limitator; CSR Reverbs; 83€ Jam Points. Ăsta trebuie dat "la pachet", nu am cum să descompletez, că sînt toate legate de contul meu. Preț: 350€ (1550 RON). Brainworx/Plugin Alliance: ENGL RetroTube și Viktor Smolski https://plugin-alliance.com/en/products/e765_e646_amp_bundle_1.html bundle-ul Single/Double Rectifier (MegaSingle, MegaDual): https://plugin-alliance.com/en/products/bx_mega_amp_bundle_v1.html. Pe astea le pot da separat, pentru că au un sistem de transfer de licențe. Dar cer o taxă de 50€/tranzacție, deci prețurile mele ar fi 150€ (650 RON) de fiecare. Împreună, preț: 300 € (1300 RON). Guitar Rig 5 PRO. Preț 120€ (500 RON). Schimburile care m-ar interesa sînt tot cu plugin-uri, precum: Superior Drummer; Trillian Bass; diverse de la Waves. alte propuneri? Descărcați trial-urile, dacă nu le știți, testați și, dacă vă interesează, vă dau datele contului în care găsiți licențele, după ce îmi dați/transferați banii în cont/Paypal. Pentru discuții, aici, prin e-mail sau pe Facebook: https://www.facebook.com/adrian3manea. Edited January 2, 2016 by Adi M 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi M Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 (edited) Adaug Addictive Drums 2, cu pachetele: Studio Rock; Studio Pop; Studio Prog; Funk; Metal; Black Velvet; cîteva pachete de grooves, snare-uri și kick-uri separate. Preț: 250 € (1100 lei). Guitar Rig cred că-l scot de la vînzare, pentru că mai am și alte produse Native Instruments și, din cîte înțeleg, e mai complicat să transfer licența doar de la un plugin. Observație: În cazul în care plugin-urile pe care le vînd sînt la reducere, cu diverse ocazii sau le găsiți voi undeva ieftin, prețul meu devine 75% din prețul respectiv. Edited January 4, 2016 by Adi M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi M Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 (edited) Știu că nu prea cumpără lumea plugin-uri, dar insist și fac o reducere: 250€ (1100 lei) pentru AmpliTube 4! Conține echipament de peste 500€, atît pentru chitară, cît și pentru bas, efecte de toate națiile, variantă VST/AU + standalone cu recorder și looper. Numai expansion-ul Mesa/Boogie (singurul oficial!), care conține Single, Dual Rectifier, TransAtlantic, Mark III și Mark IV, costă vreo 200€! Mostre de sunet sigur găsiți destule pe net. Edited January 31, 2016 by Adi M 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts