giure Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 As vrea si eu sa imi spuneti niste magazine online de instrumente si accesorii. Sunt in neplacuta situatie de a cauta un saddle pentru un Floyd Rose care mi-a crapat si nu prea gasesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratfan Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 (edited) As vrea si eu sa imi spuneti niste magazine online de instrumente si accesorii.Sunt in neplacuta situatie de a cauta un saddle pentru un Floyd Rose care mi-a crapat si nu prea gasesc. Nu cred k potzi gasi unul original prea usor, dar potzi sa vezi dak merge unul schaller d p www.thomann.de . Edited February 5, 2007 by metalmadness Link to comment Share on other sites More sharing options...
giure Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 Nu cred k potzi gasi unul original prea usor, dar potzi sa vezi dak merge unul schaller d p www.thomann.de . nu original tocmai asta e beleaua. Pe thomann.de m-am uitat e numai schaller si e alt neam. Mie imi trebuie Lo-pro saddle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 pai de ce nu spui asa? ala nu e floyd rose. ia vezi la http://www.ibanezrules.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts