Guest Valek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Salut! Am si eu o problema. Mi s-a rupt o coarda (E2) si vreau sa o schimb. Detin o chitara electrica. Problema nu consta in cum sa o dau jos de la chei, ci de la baza. Am dat jos "capacul" din spate unde sunt cele 3 arcuri, dar nu stiu ce sa fac acum, nu am gasit un tutorial care sa explice asa bine. Daca stiti, va rog sa ma ajutati Multumesc.
Guest tudor. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Salut! Am si eu o problema. Mi s-a rupt o coarda (E2) si vreau sa o schimb. Detin o chitara electrica. Problema nu consta in cum sa o dau jos de la chei, ci de la baza. Am dat jos "capacul" din spate unde sunt cele 3 arcuri, dar nu stiu ce sa fac acum, nu am gasit un tutorial care sa explice asa bine. Daca stiti, va rog sa ma ajutati Multumesc. Ce chitara ai? Ce tip de bridge?
Guest tudor. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Grosmann Strat.Bridge cu Tremolo. Poi impinge de coarda, ar trebui sa iasa prin spatele chitarii.Nu trebuia sa scoti capacul, coarda iese prin gaurile din el.
Guest Valek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ah, am reusit. Multumesc. Am impins cu un ac si un ciocanel usor chestia aia care e legata de coarda.. Multumesc inca o data
StratMan Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 (edited) acum poti s-o schimbi, linistit, pe-o vodca! Edited February 6, 2007 by StratMan
malex Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 acum poti s-o schimbi, linistit, pe-o vodca! bre, da' daca i se prinde si vodca-n bridge?
Guest Chiperion Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Sa treaca pe la mine, ca tot avem acelasi model, si se rezolva!
Recommended Posts