Alex_Strat69 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Aceasta este trupa unui coleg si foarte bun prieten al meu din Norvegia caruia i-am povestit de forumul RGC si m-a rugat cand am timp sa postez si o piesa cu trupa lui. Eu nu prea ma pricep la chestii de astea negre asa ca o sa va rog pe voi sa spunei ce parere aveti . Pentru ci interesati iata sisite-ul www.lucidfear.com. 01_Seas_of_maulestick_force.mp3
Guest EPSYLON_CURSE Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nu ma omor dupa black metal dar: 1 Foarte misto ca adauga voce feminina in black metal - fapt considerat blasfemie in bm pana acum vreo 2 ani. Are atitudine prietenul tau. 2 E fan Opeth? 3 Imi place ca e black metal simfonic ( melodic ) - tonul chitarii ( gives me the shivers )
Susceptor Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 voce feminina operatica, intrucat in opera ix, avem vocala, nu vocal imi place enorm de mult chitara
Alex_Strat69 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 In caz ca intereseaza pe careva pt inregistrarea chitarii s-a folosit un POD XT direct in mixer , o chitara BC Rich Warlock si o copie de Les Paul japoneza (foarte faina chitara , se cheama Kashya sau asa ceva) cu EMG 85 la bridge.
twister Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 chitara are ceva coaie insa cam digitalizate, soundu de tobe e chiar reusit (evident is pe comp) dar nu prea conteaza asta pentru ca piesa e dementa...black metal rules
thedarkdream Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 (edited) Geniala melodie - mai vreau. Ciudat ca zice ca e cu fosta tipa din Trail Of Tears, si vocea ei acolo nu m-a atras asa de mult. Edited March 1, 2007 by thedarkdream
Guest Monyo Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 5 stele! ... in rest nu pot sa ascult acest stil, nu-mi place, etc, dar ...
Recommended Posts