Tocken Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Pret: 300 Ron Localitate: Bucuresti Contact: 0726053592 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Chitara a fost cumparata cu bani in urma cu 3 ani. Am cantat cu ea live 2 ani si suna minunat atat in aer liber cat si in spatii inchise dar si sub apa iar implus ii place si lui bunica. Anul acesta domnul EugenRO2001 in schimbul unei sume modeste de bani mi-a facut chitara sa sune mai bine decat atunci cand am cumparat-o . Tastele au fost schimbate si reglajele au fost facute tare fain . Chitara are eq si tuner si grif. Functioneaza cu baterii de 9V sau puteri paranormale. Semne de uzura sunt .... da.... e mai smecher asa, zice lumea ca canti mult... e mai vintage. ... moare gagicile. Motivul vanzarii mi-am luat una mai bengoasa si cu asta agatz mai usor. Asta a inceput sa aive depresii ca cica acord mai multa antentie la cealalta si a zis ca vrea sa divortam.... . Asa ca na .... . Accept probe si retur in termen de 3 zile (numa sa nu ii dati foc si sa o aduci in borcan plus ma enervez sa stau atata timp cu bani in buzunar) VoiCu Dorin 0726053592 Musumesc ! Asa caaaaaaa pentru toti barosaniii niste poze cu lemnu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdrk Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Mai e valabil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts