ReFleX Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Toboșar Ploiești caut trupa ! Am 20 de ani și accept orice fel de provocare și sunt dispus sa invat orice gen ! Menționez ca am pedala dubla în cazul în care este nevoie și de asa ceva !
monsterkill619 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Salut eu cu un prieten chiar cautam un tobosar,avem in trupa 2chitari si voce,tot din Ploiesti suntem,daca esti interesat putem vorbii pe facebook al meu este Matei Minimax.
ReFleX Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 (edited) Te-Am căutat dar nu răspunzi ! Edited December 7, 2015 by ReFleX
Ovidiu Dutu Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Salut, Solist Vocal. Daca vrei sa vorbim cauta-ma pe facebook. (Ovidiu Dutu)
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Salut ! Totuși, eu îți recomand să te stabilești în București, să mergi până la capăt cu toate încercările muzicale ; eu am o trupă de coveruri în formare, dacă ești curios apelează-mă în privat
Recommended Posts