James D. Trunks Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Pret: 400 Localitate: Cluj Napoca Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Specs: http://www.thomann.de/ro/line6_spider_iv_15.htm http://www.thomann.de/ro/line6_fbv_2.htm Amplificatorul si footswitch-ul au fost folosite foarte putin, si tinute doar in casa. Se pot proba oricand in Cluj Napoca. Pret: 400 RON, usor negociabil. Pentru intrebari, poze, orice: PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James D. Trunks Posted December 21, 2015 Author Share Posted December 21, 2015 Amplificatorul s-a vandut. Am folosit Fan Courier pentru transport. Transportul l-am asigurat eu (35 Ron) iar la destinatie, cumparatorului i s-au mai cerut inca 23 lei, taxa de ramburs, de care mie nu mi s-a spus, cand am trimis pachetul, desi am specificat ca platesc eu toate taxele ce implica transportul si taxa de ramburs. Pe langa toate astea, aici aveti o poza atasata, sa vedeti starea in care a ajuns amplificatorul. Sper sa tineti cont de asta, daca aveti de gand sa mai trimiteti ceva pe Fan Courier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posho Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Da, exista taxe de ramburs a banilor, ca vin ei prin circuit bancar sau prin circuitul lor propriu. Asta e in regula. Ce nu e regula e cum a ajuns trimiterea. Daca ai si fotografii de dinainte de trimtere cred ca poti incerca o despagubire. Si tu dar si cumparatorul. Da un telefon la Protectia Consumatorului si cere o audienta acolo imediat. Nu e de acceptat asa ceva, e vorba despre o prestatie comerciala indiferent de suma/valoarea implicata. Tine-ma la curent cu celeritate, sint foarte interesat, posteaza acte, fotografii, inregistrari de discutii. Nu opinii, astea au alte validitati in instanta. Daca le au. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts