Vlath Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Salutare,sunt nou pe aici asa ca sper ca am ales bine sectiunea. Sa incep...acum aprox. doi ani m-am apucat de cantat la chitara. Profesorul meu mi-a cumparat o acustica Ibanez de care am fost si sunt extrem de multumit. Problema este ca acum am nevoie sa cant amplificat si trebuie sa-mi iau o electro-acustica. Am fost la mine in oras (Deva) la o reprezentanta Hora Reghin,unde am gasit o Western Mahon (exact ca cea din imagine,doar ca avea doza si preamp Fishman,si,desigur pretul mai mare ).Am testat-o si mi-a placut sunetul,insa mai vreau sa cer niste pareri. Daca este cineva care a avut sau care are o astfel de chitara as vrea sa stiu cum se comporta in timp,gen daca este nevoie de ajustarea gatului etc. .Trebuie sa mentionez ca la acustica pe care o am a trebuit sa-i reglez gatul odata,deoarece distanta dintre corzi si griff crescuse destul de mult. Multumes anticipat!
norbid Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Eu am chitara de aproape 2 ani deja si numai cuvinte de lauda pot sa ii insusesc. Ajustarea gatului am facut-o doar cand schimbam grosimea corzilor, sa mai experimentez, dar in rest gatul nu s-a curbat cum face de obicei la modelele Hora mai ieftine. Finishul fiind satinat este putin mai sensibil, dar daca ai grija de ea nu o sa ai probleme. In rest pot sa spun ca o poti compara cu modele mult mai scumpe de la firmele mari. Cheitele mi s-au parut putin slabe dar alea se pot schimba in caz de ceva.
Recommended Posts