Tzucky Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Pret: 250 Localitate: Bucuresti Contact: 0724349222 Link producator: http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/toneworks-ax5b-bass-modeling-processor Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand cel mai capabil mini-procesor de bass, to date. Este ca nou, nu a vazut scena sau sala de repetitii. Despre sound: Diversitate de amp-uri si cabineti, ai de unde alege. Efectele sunt excelente - eu de-aia l-am cumparat initial: chorus, delays, sub-octaver, overdrive, synth, wah. Ai de unde alege pe fiecare categorie. E complimentul perfect la un tube power amp, nu altereaza dinamica sunetului. Nu stiu daca e tocmai corect, insa eu m-am inteles cu el cel mai bine incluzandu-l in "bucla" (send-return). Pachetul contine: * Procesor * cutie * manual * alimentator nou nouț (cumparat ulterior - procesorul a venit fara alimentator). Livrez gratuit prin Posta Romana in toata tara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzucky Posted December 13, 2015 Author Share Posted December 13, 2015 (edited) Okay... pentru ca procesorul e rosu ca mosu', pana la Craciun costa doar 200 lei. Transport gratuit oriunde in Romania, pentru colegii cu cel putin un feedback pozitiv ca si cumparator. Hai, fa-ti un cadou frumos de sarbatori! Edited December 13, 2015 by Tzucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzucky Posted January 27, 2016 Author Share Posted January 27, 2016 Vandut, multumesc RGC pentru gazduire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts