Tzucky Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Pret: 250 Localitate: Bucuresti Contact: 0724349222 Link producator: http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/toneworks-ax5b-bass-modeling-processor Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand cel mai capabil mini-procesor de bass, to date. Este ca nou, nu a vazut scena sau sala de repetitii. Despre sound: Diversitate de amp-uri si cabineti, ai de unde alege. Efectele sunt excelente - eu de-aia l-am cumparat initial: chorus, delays, sub-octaver, overdrive, synth, wah. Ai de unde alege pe fiecare categorie. E complimentul perfect la un tube power amp, nu altereaza dinamica sunetului. Nu stiu daca e tocmai corect, insa eu m-am inteles cu el cel mai bine incluzandu-l in "bucla" (send-return). Pachetul contine: * Procesor * cutie * manual * alimentator nou nouț (cumparat ulterior - procesorul a venit fara alimentator). Livrez gratuit prin Posta Romana in toata tara.
Tzucky Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 (edited) Okay... pentru ca procesorul e rosu ca mosu', pana la Craciun costa doar 200 lei. Transport gratuit oriunde in Romania, pentru colegii cu cel putin un feedback pozitiv ca si cumparator. Hai, fa-ti un cadou frumos de sarbatori! Edited December 13, 2015 by Tzucky
Recommended Posts