Hyper10n Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Pret: 1000 RON Localitate: Craiova Contact: 0761 160 333 Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Vand un Carl Martin Octaswitch care a ajuns la mine in urma unui schimb. Se prezinta in stare buna, semne normale de uzura si functioneaza perfect. Din pacate nu-l pot include in setup-ul meu asa ca il vand. A fost modat de Sorin Dragoi ( sorin65 ) sa comute canalurile unui amp pe bucla 1, se observa in poze. Este cam acelasi lucru cu Octaswitch 2 dupa acest mod, chiar daca ai o bucla in minus, castigi spatiu in pedalier si mie mi se pare mai ok asa. Pedale ca wah, tuner (primele din lant) se pot pune inaintea Octa-ului si 7 bucle sunt suficiente pentru modulatie, delay si ce mai ai. Pretul este de 1000 lei si nu cred ca mai las, isi merita banii. Deschis la schimburi cu diferenta! Noroc! 2
Hyper10n Posted November 22, 2015 Author Posted November 22, 2015 O scula marfa, sta degeaba, deschis la schimburi si mai ales cele cu diferenta. Il pot da in rate pentru userii cu feedback mare!
Recommended Posts