Andrei Mihai_15512 Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Buna seara ! La mine la facultate la sfarsit de trimestru am de facut un proiect ce consta in inregistrarea ,. mixarea si masterizarea unei melodii . Eu le am la chitara si voce dar la tobe mai putin asa ca as avea nevoie de un tobosar care sa ma ajute cu partea de tobe . Melodia este Don't a lui Ed Sheeran . Inregistrarea ar trebui sa fie maine la 4 . Este cineva interesat ? Daca da , adresa mea de e-mail este andrei_ropota@yahoo.ro
ADIDAS Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Fac pariu ca ai gasit tobosarul si ai facut piesa. Yeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy. LOL! 2
Andrei Mihai_15512 Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 As vrea eu ... stiu ca timpul e scurt dar proiectul e destul de fain si interesting ...
Dan Damian Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Pai daca e fain si interesting, atunci fa pregatiri din timp, nu cauta de pe o zi pe alta un tobosar care intra in studio si nici nu stie ce are de cantat. Dupa aia ne plangem ca nu merge industria muzicala in Romania, ca nu avem public, ca viata e greu. 1
Recommended Posts