Angel Eyes Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Pret: 2500 Localitate: Bucuresti Contact: 0726788884 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumparat de la e-sound some years ago... http://esound.ro/gibson-us-les-paul-50s-tribute-vintage-sunburst.html Are cateva semne de uzura dar nimic care sa-i strice look-ul. Cavitatile au fost ecranate la Guitar Shop si i-am pus straplock-uri Dunlop, alte modificari nu i-am adus. Are un set de D'Addario EXP 010-046, cam vechi, cred c-o sa-l schimb ca am un set de Dunlop tot 10-46 care zace nefolosit. Reteta de lemn este identica cu un Les Paul Standard (mahon + placa artar) si chiar cred ca am prins un lemn bun (comparativ cu celelalte pe care le-am incercat la momentul acela in magazin). Singura diferenta sunt dozele P-90 soapbar care sunt single-coil. Suna genial pe clean, am si inregistrat cateva piste de clean cu ea in studio (nu am track-urile ca le-as fi postat). NU sunt pentru chitaristi de heavy-metal sau alte genuri similare, nu sunt facute pentru genul acela de "punch curat". Le recomand in schimb pentru grunge sau alte genuri extreme, doom or w/e unde isi face banii murdaria de pe distors, cel putin eu asa am folosit-o mult timp. Desigur se pot schimba cu humbuckere dar trebuie modificat lemnul fiindca au alta forma dozele si trebuie dusa la un lutier sa le faca loc prin placa. Pretul e 2500 ron (negociabil, tinand cont de eventuale modificari). Vine cu husa originala, manual, certificat de garantie, fara strap (sorry, i like my strap). Accept schimb doar cu http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-fender-classic_p378.html. Nu ma intereseaza sa dau diferenta de bani tinand cont de modificarile pe care o sa i le aduc eu. Chitara se poate incerca in Bucuresti. Telefon 072678884 sau PM.
Angel Eyes Posted May 21, 2016 Author Posted May 21, 2016 Up, daca gasiti vreun les paul original mai ieftin de-atat vreau sa stiu. Sunt deschis la schimburi + diferenta
Recommended Posts