vincso Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Pret: 45 RON Localitate: turda Contact: 0745198853 Accept schimburi: Accept schimburi Stare foarte buna, la mine doar praful se depune pe ea. Pret fix. Poze: Pt alte detalii folositi PM. Multumesc.
Tintin Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Dupa umila mea parere, pare a fi din fir de naylon, nu din piele. 4
vincso Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 Mai frate ...intr-adevar ai dreptate, acum m-am uitat mai bine la ea - este doar imitatie de piele. Scuze pt incurcatura, nu a fost ceva intentionat. Asadar si pretul scade la 30 lei. Sorry.
Tintin Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) Nu de aia am postat ca e partial facuta di imitatie de piele. In titlu scria curea de piele si am vazut o curea din material cu 3 elemente sa spunem piele ecologica si am postat comentariul deoarece, am crezut ca poate ai postat din greseala o poza cu alta curea, nu a fost nici la misto si nici din rautate. Bafta la vanzare ! Edited October 22, 2015 by Tintin 2
Recommended Posts